Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ! (CASTING)


Στέλνουμε περήφανο χαιρετισμό σε όλους και μπαίνουμε στο φλέγον θέμα!
Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008 θα γίνει ένα σημαντικό και μεγάλο γύρισμα για το Hitokiri II: Road to Destiny.Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στο Περιβαλλοντικό Πάρκο "Aντώνης Τρίτσης" στο Ίλιον Αττικής, Αγ.Αναργύρους.

Για το συγκεκριμένο γύρισμα χρειαζόμαστε άτομα(άνδρες) για ρόλους επαναστατών και ρόλους κυβερνητικών.Συγκεκριμένα περίπου
5-7 Επαναστάτες και
15+ Κυβερνητικούς.

Ενδυμασία:
Οι Κυβερνητικοί πρέπει οπωσδήποτε να φορούν Μάυρο πουκάμισο,μαύρο παντελόνι,μαύρα παπούτσια(ή γενικά παπούτσια-μπότες χωρίς σήματα).

Για τους επαναστάτες έχουμε ενδυμασίες αλλά οποιαδήποτε φόρμα,σκισμένη μπλούζα κλπ θα είναι αρκετή(γενικά ένα ragged look-δεν είναι τακτικός στρατός-τα γένια-γενιάδες-μούσια και μακρια μαλλιά είναι πολύ ευπρόσδεκτα )

Όπλα και τραγιάσκες για τους κυβερνητικούς θα παρέχουμε εμείς,γι αυτό είναι σημαντικό να ξέρουμε έναν standard αριθμό ατόμων μέχρι την επόμενη παρασκευή επομένως θα σας παρακαλούσαμε να είστε συνεπείς,επειδή όπως προαναφέραμε είναι ένα πολύ σημαντικό γύρισμα.(αν φυσικά έχετε κάποια καραμπίνα-ψεύτικη φυσικά-που μπορεί να περαστεί για κανονική στον φακό, ευπρόσδεκτη!)

Για επικοινωνία και επικύρωση κλπ μπορειτε να μου στείλετε mail στο satanas114@hotmail.com (ή όσοι δείτε το έν λόγω μήνυμα μέσω facebook στον λογ/σμο μου εκεί- Thanos Kermitsis-).

Όσον αφορά το Πάρκο, και πώς θα πάτε, στο λινκ που σας δίνω υπάρχει χάρτης του Πάρκου και δίπλα αναφέρει ποιά λεοφωρεία μπορείτε να πάρετε,ή ποιους δρόμους αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο.

Κάντε κλικ εδώ για τον ΧΑΡΤΗ.


Δίνουμε λοιπόν το ραντεβού μας στην ΕΙΣΟΔΟ Β του χάρτη (όπου έχει και parking)
την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:00 το πρωί(ωστέ να υπάρξει χρόνος και φώς για το γύρισμα).Άρα 11:00 ραντεβού και 11:30 ή νωρίτερα αν έχουμε μαζευτεί ξεκινάμε!


Φροντίστε να έχετε μαζί σας και κανένα μπουκαλάκι νερό!



See you there!

2 σχόλια:

Aaylita είπε...

Άσχετο με το θέμα, αλλά επειδή σήμερα θα γίνει η βράβευση του PDFF και είδα ότι είναι 2 βιντεάκια σου στο τοπ 20...ήθελα να σου ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Thanos Kermitsis είπε...

Τhaaanks!Μακάρι αν και γίνεται χαμός απο βίντεο, θα είμαι εκεί πάντως και ότι γίνει! :)