Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Στραβοπατήματα....

Δυστυχώς, απ'ότι φαίνεται, λόγω τεχνικών προβλημάτων η κοινή προβολή Hitokiri και Splattermovie 3 δεν θα πραγματοποιηθεί,όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί...Ας εξηγηθώ όμως.
Ο λόγος είναι διότι η διάρκεια των ταινιών αποτελεί ένα πρόβλημα,μιας και θα έφτανε τις περίπου 4 ώρες(και κάτι) και ύστερα απο συζήτηση με τον σκηνοθέτη του Splatter Γιάννη Τζουβελέκη,καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν κουραστικό για τα άτομα που θα έρχονταν στην προβολή και ενδεχομένως να μην μπορούσαν να απολαύσουν τις ταινίες,οι οποίες τελικά περισσότερο ζημιωμένες παρά κερδισμένες θα έβγαιναν απο αυτή την προσπάθεια.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει οτι οι προβολές των ταινιών αυτές καθεαυτές δεν θα γίνουν,συζητάται ήδη το θέμα να γίνει κάτι σαν διήμερο φεστιβάλ αλλά κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται απο εμάς..Φυσικά θα γίνουν ανακοινώσεις όταν παγιωθεί το θέμα της προβολής, για την ώρα...Υπομονή!

2 σχόλια:

acid burn είπε...

file nice prospatheia.. to goustarete kai fainetai. Eimai anime fan kai goustarw trela ayta ta pragmata. An thes otan kleisete mera kai meros provolis steile na mazepsw kosmo na erthoume na to doume!

Thanos Kermitsis είπε...

Thanks για τα καλά σου λόγια!

Όταν κλείσουμε μέρος και ημ/νια κλπ θα γίνει ανακοίνωση εδώ sto blog οπότε no worries! ^_^