Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ


Η προβολή του Splatter movie 3 στέφθηκε με επιτυχία!


Πλέον απομένει η προβολή του Hitokiri στην οποία περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας !


Hitokiri, προβολή Παρασκευή 14 Δεκέμβρη στις 19.00


To Mέρος

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πώς πάτε στην σχολή αυτή?

Θα πρέπει με τρένο και μετρό να βρεθείτε στον σταθμό Μετρό του Ευαγγελισμού.
Βγαίνεται από την έξοδο Βασιλίσσης Σοφίας/Ριζάρη.
Κατευθύνεστε (προς τα αριστερά) στη στάση των λεωφορείων.
Από εκεί έχετε 3 επιλογές:

1.το λεωφορείο 250. Ανεβαίνετε και σας πηγαίνει μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, είναι εσωτερικό. Ρωτάτε τον οδηγό τη στάση για Πληροφορική, σας λέει. Κατεβαίνετε, και απέναντι από τη στάση είναι η Σχολή.
Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να ρωτήσετε τον οδηγό, μετρήστε με το που μπαίνετε στην Πανεπιστημιούπολη (θα περάσετε μια πύλη) 3 στάσεις. Στην 3η κατεβαίνετε.

2.Το λεωφορείο 224. Ανεβαίνετε και λέτε σοτν οδηγό για τη στάση "10η Καισαριανής". Μόλις κατεβείτε, κοιτάτε απέναντι (λογικά θα δείτε ένα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ). Περνάτε απέναντι και πάτε δεξιά, και στο 1ο κάθετο στην κεντρική οδό (Εθνικής Αντιστάσεως) δρομάκι (δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά του), μπαίνετε (όπως κοιτάτε το Ατλάντικ είναι το 1ο κάθετο δρομάκι στα δεξιά σας).
Αυτό το δρομάκι το πάτε όλο ευθεία, όλο ευθεία, μέσα από τα δάση και τα φυτά, μέχρι να βρείτε τη Σχολή. Μη σας τρομάζει, όλο το πέρασμα απέναντι από τη στάση μέχρι και την είσοδο της Σχολής είναι διαδρομή 2-3 λεπτών.

3.Το τοπικό λεωφορείο 1 (είναι κόκκινο-άσπρο και έχει μόνο 2 πόρτες αντί για 3). Εδώ ισχύει ότι ακριβώς ισχύει για το 224.

Πώς βρίσκω την Αίθουσα Α?

Πέρα από το να ρωτήσετε οποιονδήποτε εκεί πέρα, ο μπούσουλας είναι ο εξής:
Φτάνετε στη Σχολή. Προχωράτε ευθεία, προσπερνάτε το καφενείο, ανεβαίνετε τις μεγάλες σκάλες. Μπαίνετε στην πόρτα που θα δείτε λίγα μέτρα μπροστά σας (μπορείτε εκεί να ρωτήσετε κ τον θυρωρό στα δεξιά σας). Ανεβαίνετε και εκεί τις σκάλες. Φτάνετε στο μεγάλο... σαλέ. Εκεί, στο τέρμα του σαλέ (που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο), πάτε αριστερά και προχωράτε μέχρι να βρείτε τον μαζεμένο κόσμο (ή, για ακόμα μια φορά, ρωτάτε).

Αυτά γενικώς, ελπίζω να ήταν καλές οι οδηγίες. Για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα, παρακαλώ τηλεφωνείστε στο 6973618210.

Ευχαριστούμε, και ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To TMC 8a prospa8isei na parevre8ei, einai ligo dyskoles oi stigmes, elpizoume na dwsoume to paron me kapoio tropo, kapoios, kapws! Opws kai na xei, efxomai kalh epitixia ki emeis mazi sas! Oi navigation odigies einai san tin pyxida tou sparrow.

A kai kati allo... epeidi spaw to kefali mou, poio kommataki exete na paizei sto blog sas? An to akousw alli mia fora 8a faw trelo kollima... einai apisteftotato.

Mi distasete ki eseis na epikoinwnisete mazi mas gia otidipote.

Thanos Kermitsis είπε...

Eυχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη,ελπίζουμε πράγματι να σας δούμε εκεί!

Όσο για το κομματάκι που παίζει μάλλον το Eien no shikaku θα εννοείς το οποίο πρόερχεται απο το Soundtrack του anime Βakumatsu Kikasetsu Irohanihoheto (σιδηρόδρομος...)
μεγάλο μέρος του οποίου αλλά και άλλων soundtracks απο anime παίζουν και στο hitokiri! :D

Ανώνυμος είπε...

Όπως θα είδατε έγινε κι επίσημη η ανακοίνωσις. Και απολογούμεθα για το μπέρδεμα των καλλιτεχνικών ομάδων.

Ελπίζω να τα πούμε αύριο λοιπόν.

s_dany είπε...

Λίγα μόλις λεπτά πριν την πρώτη προβολή του Hitokiri, η Κινηματογραφική Ομάδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εύχεται κάθε επιτυχία!
Προσωπικά δε θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω εμπλοκής με τον "προαιώνιο εχθρό" της γραφειοκρατίας του Πανεπιστημίου, που μας έχει βάλει να τρέχουμε για τη Δευτέρα! Ελπίζω άλλα μέλη της Ομάδας να μπορέσουν να παρευρεθούν.
Εμείς όταν αποφασίσαμε να δεχτούμε την πρόταση σας για προβολή του Hitokiri στην ΑΣΟΕΕ, διαπιστώσαμε οτι είχατε ήδη βρει αίθουσα! (μας πήρε λίγο χρόνο γιατί δεν είμαστε και οι μεγαλύτεροι φίλοι του anime, αλλά τελικά αποφασίσαμε οτι είναι σημαντικό να δοθεί "βήμα" σε ανθρώπους που φτιάχνουν κάτι μόνοι τους από αγάπη στο σινεμά!) Αν θέλετε κάποια στιγμή να επαναλάβετε την προβολή, είμαστε στη διάθεση σας!
Και πάλι καλή επιτυχία για σήμερα!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική η ταινία παιδιά, συγχαρητήρια!!

Είχα εντοπίσει από το trailer κάμποσες anime επιρροές, αλλά ακόμα κι έτσι ξαφνιάστηκα όταν είδα την ταινία. Πραγματικά η ταινία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γυριστεί anime, αφού όλα απέπνεαν αυτήν την ατμόσφαιρα!

Πολλά μπράβο επίσης για την επιλογή των τοπίων και σκηνικών για την ταινία, καθώς και των πειστικών κοστουμιών, που συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτής της ατμόσφαιρας, και βέβαια για την εξαιρετική πλοκή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές μεγαλύτερου budget!

Αναμένω εναγωνίως το dvd version!