Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Κατεβάστε το Hitokiri!!!!!!!!

Χα!Μάλλον τα καταφέραμε,το torrent ανέβηκε επιτυχώς επομένως μπορείτε όλοι πλέον να κατεβάσετε δωρεάν την ταινία μας!!!


Οπλιστείτε με υπομονή καθώς για αρχή τα seeds θα είναι λίγα και το μέγεθος μεγάλο,αλλά φροντίστε να κάνετε seed αφού κατεβάσετε τα αρχεία έ! :D

Επίσης για την διευκόλυνση σας, τα αρχεία είναι σε μορφή όπου μπορούν να γραφτούν κατευθείαν σε dvd video για την τηλεόραση(συγκεκριμένα σε 2 dvd το 1ο μέρος και το 2ο )!

Και ιδού και το λινκ για το torrent!

http://www.mininova.org/tor/1242343

Επίσης και στο

http://thepiratebay.org/tor/4081652

και επίσης

http://www.gamato.info/details.php?id=509cee22582a729b63df6d4a80760f8799907e4d

Καλή σας διασκέδαση(και ρίξτε και καμια κριτική εδώ ή στο critics.gr αν θέλετε) :D

12 σχόλια:

Aaylita είπε...

Επιτέλους!! Ευχαριστούμε!!!
Θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν δυνατό να ανεβεί και μια DIVX/XVID Version της ταινίας; Τα
5.43 gigabyte είναι πάρα πολλά για το pc μου.

Σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

At long last! Κατεβάζω και να'στε σίγουροι ότι θα seed-άρω όσο μπορώ.

Συμβουλή: διαδώστε το και σε άλλους trackers (π.χ. blue-white που παρ'ότι δε μ'αρέσει το σύστημά του με τα invitations, είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός tracker, ή ThePirateBay που μαζεύει πολλούς independent δημιουργούς -κι αντίστοιχο κοινό βεβαίως), και, γιατί όχι, να το κάνετε featured download στο mininova [βλ. http://www.mininova.org/distribution]. Αξίζει να μαθευτεί η ταινία όσο γίνεται περισσότερο.

Thanos Kermitsis είπε...

Φίλε olrandir θα το ψάξω το θέμα αν και γενικά στο θέμα δημιουργίας torrent είμαι λίγο καινούριος!

Τώρα όσο για το μέγεθος,δύσκολο να μην ξεπερνά τα 4 gb που είναι στο σύνολο του το μεγεθος των αρχείων της ταινίας(1ο κ 2ο μερος), τα όποια είναι και mpeg μορφη(για να μειωθεί το μέγεθος θα μειωθεί και η ποιότητα,κάτι που δεν θα ήταν και πολύ καλο) :(

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, αν τα κάνεις 1GB Xvid ή ακόμη καλύτερα MKV η ποιότητα θα είναι εξαιρετική. Κρίμα είναι. Θέλω να την δω τη ταινία σας και γενικά μου αρέσουν οι independent δημιουργίες.

Aaylita είπε...

Μη νομίζεις ότι σε ξέχασα. Μόνο σήμερα ολοκληρώθηκε το κατέβασμα(από τις 15/03, ΑΛΛΑ με διακοπές)!! Ως ολίγον τι άσχετη, είμαι στην προσπάθεια για να τη δω...λολ...Εμμμ...είναι λίγο μπερδεμένα τα πράματα μέσα στους φακέλους :s ... Το μόνο που κατάφερα προς το παρόν είναι να δω τους τίτλους αρχής!
Εύχομαι να τα καταφέρω και να σου πω αύριο τις εντυπώσεις μου! :D

Thanos Kermitsis είπε...

Xm den nomizw oti einai toso mperdemena :P

Sygkekrimena katw apo ton fakelo Hitokiripart1finalcut einai to prwto meros k katw apo ton allos einai to 2o, simple things.
Opote as poume px oti thes na deis to prwto meros(apo to pc sou, xwris na tog rapseis se dvd), pas ston fakelo tou merous pou thes na deis k trexeis me to powerdvd to arxeio VIDEO_TS.IFO (katw apo ton fakelo video ts).Epishs se periptwsh pou thes na ta grapseis se dvd, pernas apo to nero se ena dvd ola ta arxeia tou fakelou video_ts tou merous pou thes nagrapseis.Elpizw na se katatopisa kapws xexe :)

Aaylita είπε...

Χθες το βράδυ κατάφερα και είδα ολόκληρο (ξέρει ο Θάνος) το Hitokiri...Αν και δύσκολο, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη στα σχόλια που έχω να κάνω, γιατί πραγματικά μου είναι δύσκολο να πω λίγα πράγματα για μια τόσο μεγάλη ταινία. Όντας προετοιμασμένη ότι η ταινία είναι χαμηλού budget, ερασιτεχνική κλπ, αλλά γνωρίζοντας ότι έχει γίνει με πολύ αγάπη και πάθος, δεν είχα απαιτήσεις για την ύστατη τελειότητα, από τεχνικής απόψεως τουλάχιστον. Τελικά η ταινία με άφησε άφωνη απ'όλες τις απόψεις...Σενάριο-σκηνοθεσία άψογα, ερμηνείες πολύ καλές, απίστευτα μέρη, εφφέ (!), κοστούμια, μουσική...!! Πέρα όμως από τα τεχνικής φύσης, αυτό που με μάγεψε ήταν η ταινία σαν σύνολο. Από την αρχή μέχρι το τέλος δεν ένιωσα ούτε μία "κοιλιά" ενδιαφέροντος! Το στόρυ, η δράση και τέλος τα μηνύματα που περνάει είναι αυτά που θα σε κάνουν να την αγαπήσεις πραγματικά! Είμαι ήδη πολύ χαρούμενη που ξέρω ότι ετοιμάζεται και το σίκουελ!! Μπράβο στο Θάνο και σε όλους τους συντελεστές!!

Μήτσος είπε...

Κατεβάζω κι εγώ και θα φροντίσω να seedαρω για αρκετό καιρό και από γρήγορη γραμμή.

Μόλις την δω θα γράψω και τα σχόλια μου :-)

Ανώνυμος είπε...

pedia to ida sto fantasyshop alla dn yparxei kanenas seeder pws mporw na to vrw?

Ανώνυμος είπε...

akyro epiasa ena seed shmera.
twra ypomonh...

Thanos Kermitsis είπε...

Ναι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα seeds,δεν seedarei πολύς κόσμος δυστυχώς.Σύντομα πάντως,μόλις φτιάξω λίγο την σύνδεση μου, θα ανεβάσω σε ένα αρχείο όλη την ταινία μαζί με αγγλικούς υποτίτλους(οπότε θα είναι κατα 1ιση gb μικρότερη σε μέγεθος), επομένως θα γίνει και σχετική ανακοίνωση.
Αν ωστόσο κάποιος έχει πρόβλημα με τα downloads μέχρι τότε,θα χαρώ να του κάνω μια κόπια της ταινίας και να του την αποστείλω ταχυδρομικά,απλά στείλτε μου ένα mail στο satanas114@hotmail.com