Σάββατο 21 Μαΐου 2011

The Dragonphoenix Chronicles : Indomitable

Το νέο project της ομάδας μας, όπως αναφέραμε και πριν λίγο καιρό, θα είναι μεγάλου μήκους ταινία (sword & sorcery) η οποία θα βασίζεται στον κόσμο του κόμικ "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα" (Γιάννης Ρουμπούλιας,Εκδόσεις Ψυχής τα Λαμπυρίσματα) και θα έχει τον τίτλο "The Dragonphoenix Chronicles : Indomitable".

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας βασισμένη σε ελληνικό κόμικ, που έχει γίνει ποτέ και μάλιστα η πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία που θα χρηματοδοτείται απο τον κόσμο,μέσω της διεθνους χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo.

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας μπορεί κανείς να συνεισφέρει οτιδήποτε ποσό επιθυμεί,ωστόσο για συγκεκριμένα ποσά υπάρχουν και συγκεκριμένες ανταμοιβές απο τους δημιουργούς της ταινίας, όπως η δυνατότητα να μπεί το όνομα κάποιου στα credits στην παραγωγή,poster της ταινίας, συλλεκτικό Artbook της ταινίας,ακόμα και αντίτυπο της ταινίας όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Επισκεφτείτε λοιπόν την σελίδα του campaign χρηματοδότησης εδώ

και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία αλλά και για το πως μπορείτε να συνεισφέρετε για να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο και να γίνετε κι εσείς κομμάτι του,δίνοντας έτσι την δυνατότητα να γίνει μια τέτοια ταινία είδους στην Ελλάδα!

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και το επίσημο site της ταινίας εδώ

και το page της ταινίας στο facebook εδώ



Παρακάτω παραθέτουμε και το επίσημο video για το campaign:







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους κάποιος "τόλμησε" να κάνει μία ταινία σαν και αυτή, η οποία δεν έχει όμοιά της στα Ελληνικά δεδομένα.
Μακάρι να μπορέσετε να κάνετε και άλλη.
ΜΠΡΑΒΟ